ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΧΑΜΗΛΟ
ΚΟΣΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ
ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ
ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ

ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ
ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ

 • Οικονομια

  Η υψηλή τεχνολογία, η άριστη κατάρτιση προσωπικού και η ταχύτητα κατασκευής αποτελούν τους κυριότερους παράγοντες εξοικονόμησης εργατικού κόστους. Επίσης σημαντική μείωση λειτουργικών εξόδων λόγο ενεργειακής απόδοσης.

  Περισσοτερα
 • Ποιοτητα

  Η ποιότητα της κατασκευής εξασφαλίζεται με ένα συνδυασμό επιλογής των ποιοτικότερων υλικών της αγοράς, του άριστα καταρτισμένου με τεχνογνωσία εργατικού δυναμικού και τους συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους από τους μηχανικούς της εταιρείας μας.

  Περισσοτερα
 • Ταχυτητα

  Η πολύχρονη πείρα της TIGER STEEL STRUCTURES LTD,  η τεχνογνωσία και ο εύκολος τρόπος κατασκευής επιτυγχάνουν την αποπεράτωση της οικίας σας σε λιγότερο από 6 μήνες.

  Περισσοτερα

Λεπτομέρειες Έργου

Κατασκευή Ορόφου πάνω από υφιστάμενο

Τετραγωνικά  Μέτρα: 246 τ.μ.

Ημερομηνία Έναρξης : 3/2014

Ημερομηνία Παράδοσης : 3/2015

Η εταιρεια μας

 • Η έλλειψη επαγγελματισμού, ποιότητας κατασκευής, καινοτομίας και τεχνογνωσίας έχει δημιουργήσει την Tiger Steel Structures Ltd. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην ανέγερση υψηλής ποιότητας κατοικιών χαλύβδινου σκελετού από το 2007. Έκτοτε η συνεχής επέκταση μας οφείλεται στα γερά θεμέλια τεχνογνωσίας, ποιότητας κατασκευής και πελατοκεντρικής προσέγγισης.
  ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία και ειλικρινή αντιμετώπιση των πελατών μας, αποτελούν τις αρχές που έχουν θεσπιστεί από τους ιδρυτές της εταιρείας.

  Περισσοτερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • TIGER STEEL STRUCTURES

   Ελλάδος 9Α, Ακρόπολη, 
       Λευκωσία, 2003, Κύπρος

   22100250

   22104737

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Περισσοτερα